Find de billigste forsikringer – Spar mange penge

0
653

Vi leder typisk efter det billigste af alle ting og dette gælder ikke kun forsikringer, men i ligeså høj grad alverdens ting, som vi dagligt bruger. Det er dog ikke altid, at den billigste løsning også er den bedste, men derfor er det også godt, at der findes så mange forskellige alternativer, så vi selv kan vælge efter vores egne behov og ønsker. En billig forsikring kan være lidt af en jungle at finde frem til, hvis man ikke ved hvor man skal kigge henne.

Et godt sted at starte er dog på internettet, hvorfra man selv kan surfe lidt rundt på de forskellige forsikringsselskabers hjemmeside og se hvad de tilbyder samt til hvilke priser.
Prisen er for mange i dag altafgørende om de gør et køb eller ikke, men en billig forsikring skal samtidig også dække dine behov og derfor nytter det ikke at vælge en forsikring, der ikke gør dette, fordi den er billig.

Hvilket eller hvilke behov skal din forsikring dække?

Flere hjemmesider har lavet en stor sammenligningstabel over alle forsikringsselskaber, som lynhurtigt giver dig et godt overblik over hvilket forsikringsselskab, der er billigst på markedet, hvorfra du frit selv kan vælge den forsikring, der bedst dækker dine behov.
Derudover findes der yderligere hjemmesider, der indsamler op til 3 tilbud, som du kvit og frit kan modtage og herefter vælge det du synes bedst om. Det er helt uforpligtende at modtage disse 3 tilbud og det tager ofte ikke mere end blot 5 minutter.
Måske finder du den helt rette forsikring, der dækker dine behov eller måske skal du lede videre. Vi har alle forskellige behov i dag og derfor er det også rart, at der er forskellige alternativer til forsikringer, således at du kan blive dækket ind på den bedste måde og samtidig til den billigste pris.

Billig forsikring til studerende

Er man studerende og kun har SU at leve for eller et deltidsjob, kan pengene ofte være små. Bor man ude kan man dog ikke komme uden om, at have en eller flere forsikringer, så man er dækket ind, hvis et uheld skulle være ude. Ofte tilbyder de forskellige forsikringsselskaber på markedet billige forsikringer til studerende og unge mellem 18-25 år. De får en rabat i forhold til voksne over 25 år. Du kan finde billige forsikringer på Next.dk.

Er du studerende og bor hjemme hos dine forældre, kan du være dækket ind af dine forældres forsikringer, men det er noget, som du bør tjekke op på. Bor du hjemme har du dog typisk heller ikke lige så mange udgifter, som udeboende studerende, der skal betale husleje, mad, transport og mange andre ting.

Et godt råd til dig der er studerende og ønsker en billig forsikring er, at vælge en af de pakker der er henvendt til studerende fra et af de mange forsikringsselskaber. Uanset hvilket selvskab du vælger, vil der være en indbo- og ulykkesforsikring.

Er du indehaver og ejer af en bil, vil du også skulle have en forsikring på denne og det vil være et tilvalg til din allerede eksisterende forsikringer. Det kan dog være dyrt, at eje en bil når man er studerende og er det tilfældet, bør du måske i virkeligheden overveje at sælge den og i stedet bruge det offentlige til at transportere dig til og fra dit studie, gå eller brug en cykel.

Bor du i en af de større byer i Danmark, såsom København, Odense eller Aalborg, kan det næsten ikke betale sig at have en bil, da det er meget hurtigere selv at transportere sig via sin cykel eller det offentlige.

Samtidig kan det ofte være ganske besværligt, at finde frem til en parkeringsplads til sin bil, hvis man bor i en af de større byer i Danmark og ligeledes kan du næsten heller ikke finde parkeringspladser i dag, hvor det er gratis at holde.

DEL
Næste artikelFå professionelt udført dit snedkerarbejde – Det betaler sig
Nora bor i indre København hvor hun er under uddannelse på CBS, hvor hun har speciale i markedsførings med større virksomheder. Her på bloggen vil hun skrive indlæg om marketing, tips, og lignende.

EFTERLAD ET SVAR