En moderne sovesofa er en gave til din gæst

0
394

Vi kender det alle sammen: Der kommer gæster langvejs fra, og der er lagt op til et hyggeligt gensyn med god mad og vin, og cognac til kaffen efterfølgende. Det betyder som regel overnattende gæster. Hører du til dem, der har stor villa med ekstra gæsteværelser, er det helt problemfrit, og du behøver ikke læse med her. Men alle vi andre står med et problem, for vi vil jo gerne gøre det så godt for gæsterne, som muligt.

De almindelige løsninger er ikke optimale

Du kan selvfølgelig være så heldig, at børnene overnatter andetsteds, så dine gæster kan låne børneværelset – forudsat at børnesengen naturligvis er brugbar. Men ellers er der ingen vej uden om at installere gæsterne i stuen på bedste beskub. Du har måske ekstra madrasser stående, men det er de færreste, der har plads til et par ekstra boksmadrasser af ordentlig kvalitet. Nej, det er nok de trefoldede børnemadrasser, du har stående, og dem kan du altså ikke byde gode venner. De er ikke byggede til en voksen-krop, og det er næsten som at ligge direkte på gulvet.

Så er der selvfølgelig diverse drømmesenge og andre fortidslevn, som måske er stuvet sammen bagerst i garagen. Find dem frem i god tid, støv dem af, og prøv så selv at sove en nat i sådan en svend. Et godt råd er at gøre det op til weekenden, for du får med garanti en rigtig dårlig nat. Er det noget at byde gamle venner og værdsatte gæster? Nej vel…

En klassiker er naturligvis at rede op på hjørnesofaen, men dels er der som regel kun plads til én person, og typisk har sofaen en lille hældning i konstruktionen og revner mellem de enkelte hynder. Det er en fin løsning, hvis du helst vil have, at der skal gå en rum tid før du får besøg igen. Husk også på, at ”hævnen er sød”, hvis du selv skal overnatte hos disse venner en anden god gang.

Den moderne sovesofa er en genial løsning

De fleste forbinder ordet ”sovesofa” med en skibsbriks-agtig ting, eller i bedste fald en billig løsning fra Jysk, men sådan behøver det bestemt ikke være. I dag er det faktisk muligt at få en lækker designer-sofa, som hverken lugter af eller ligner en sovesofa, men som ikke desto mindre ved et trylleslag kan omformes til en komfortabel sovesofa. Et godt sted at lede efter en moderne løsning er Bedre Nætter. De har blandt andet et stort udvalg af sovesofaer, som egner sig fortrinligt til en moderne indretning. Her er der hverken gået på kompromis med design eller komfort.

EFTERLAD ET SVAR