5 gode ting at have på dit kontor

0
467

Der er mange ”must haves” på ens kontor, men her er en liste med 5 ting, der altid er gode at have på sit kontor.

1. Ekstra oplader

De fleste af os har prøvet, at ens mobil løber tør for strøm. Det eneste der kan gøre dette værre er, hvis man oven i købet har glemt sin oplader derhjemme. Derfor skal man altid have en ekstra oplader liggende på sit kontor, så man altid er forberedt, hvis uheldet skulle være ude.

2. Frugt

Når dagen føles lang kan det være en rigtig god ide at tage sig en lille snack. Det bedste i denne situation er ikke at falde i med noget usundt, men i stedet at vælge et lækkert stykke frugt, der kan hjælpe dit energiniveau op igen. Dette holder dig ligeledes sund samt holder irriterende sygdomme væk, hvilket altid er fordel. Læs mere om kost der giver dig mere energi her.

3. Mint eller tyggegummi

Når man lige har drukket en stor kop kaffe eller blevet færdig med sin tunmad til frokost, så er ens ånde ikke altid den bedste. Derfor kan det være en rigtig god ide at have en mint liggende på sit kontor, så man til hver en tid kan opfriske ens mundlugt. Dette er især en god ide til alle, der arbejder tæt sammen med andre. Gør dine kollegaer en tjeneste og frisk ånden op en gang i mellem. Se flere gode råd mod dårlig ånde her.

4. Stempel

Hvis du vil gøre nogle arbejdsopgaver mere effektive, kan et skræddersyet stempel være et godt redskab at have stående. Der findes mange forskellige typer, der helt sikkert vil kunne hjælpe dig i din hverdag. Du kan finde en masse gode stempler lige her.

5. Ren skjorte eller trøje

Man ved aldrig hvad der sker i løbet af en lang arbejdsdag. Netop derfor kan det også være en god ting at være forberedt på noget af det værste: Spild på tøjet inden et vigtigt møde. Vær på forkant i tilfælde af, at der skulle ske noget og hav en ren skjorte eller trøje på dit kontor altid. På denne måde er du altid klar til hurtigt at skifte, så du alligevel er klar til møder eller andre vigtige ting på din dagsorden.

DEL
Forrige artikelNyt alternativ til firmalånet i banken
Næste artikelMotion kan gøre dig skarpere
Nora bor i indre København hvor hun er under uddannelse på CBS, hvor hun har speciale i markedsførings med større virksomheder. Her på bloggen vil hun skrive indlæg om marketing, tips, og lignende.

EFTERLAD ET SVAR